• Kerstpakketten 2019

  Laat u inspireren door de nieuwe lijnen in deze serie. Hier vindt u de grootste Kerstpakketten collectie van Nederland, meer dan 1.000 unieke kerstpakketten, van voordelige tot zeer luxe kerstpakketten, verdeeld in 9 prijscategorieën.

  Naar de Kerstpakketten 2019
  Kerstpakketten 2019
 • Eigen Keuze Kerstpakketten

  Door te kiezen voor Eigen Keuze Kerstpakketten stelt u uw medewerkers in staat zélf hun favoriete kerstpakket samen te stellen uit een breed assortiment van kerstpakketten, geschenken, cadeaubonnen, belevenissen en goede doelen. Met recht een unieke collectie met voor iedereen wat wils.

  Naar de Eigen Keuze Kerstpakketten
  Eigen Keuze Kerstpakketten
 • Foodpakketten

  Food kerstpakketten; Veruit de meest gewilde kerstpakketten van de afgelopen jaren. Boordevol al het lekkers dat de kerspakketten markt te bieden heeft. De beste prijs/kwaliteit verhouding die mogelijk is. Veel producten tegen een zeer aantrekkelijk tarief

  Naar de Foodpakketten
  Foodpakketten
 • Italiaanse kerstpakketten

  Italiaanse kerstpakketten zoals ze bedoeld zijn. We hebben onze collectie gevuld met louter de beste echte Italiaanse producten. De lekkerste wijnen gecombineerd met al het goede dat Italië te bieden heeft.

  Naar de Italiaanse kerstpakketten
  Italiaanse kerstpakketten
 • Sinterklaaspakketten

  Originele Sinterklaaspakketten en Sinterklaasgeschenken met heerlijke lekkernijen waaronder speculaas, kruidnoten, taai-taai, schuimpjes, chocoladeletters en marsepein.

  Naar de Sinterklaaspakketten
  Sinterklaaspakketten
 • Drankpakketten

  Wijnen, gedestilleerd, likeuren, whisky, onze collectie heeft het allemaal. Dit jaar zijn de kerstgeschenken vaak gecombineerd met een leuk kerstkado. Trendy en luxe producten voor u, uw medewerkers en/of relaties.

  Naar de Drankpakketten
  Drankpakketten
 • Kunstzinnige kerstpakketten

  Spreek uw waardering voor uw medewerkers en/of relaties eens op een kunstzinnige manier uit! Binnen onze kunstzinnige kerstpakketten treft u kunstgeschenken in alle maten en prijzen aan. Voor alle beelden geldt dat u een duidelijke een krachtige boodschap overbrengt!

  Naar de Kunstzinnige kerstpakketten
  Kunstzinnige kerstpakketten
 • Rituals en Wellness

  Niet meer weg te denken uit onze kerstgeschenken collectie zijn de hoogwaardige en eigentijdse kerstpakketten van Rituals. Dit merk combineren op inspirerende wijze producten voor je lichaam én je geest.

  Naar de Rituals en Wellness
  Rituals en Wellness
 • Tijdschriftenbonnen

  De Nationale Tijdschriftenbon. Leuk om te geven én te krijgen. De ontvangers kiezen zelf een abonnement op een tijdschrift naar keuze.

  Naar de Tijdschriftenbonnen
  Tijdschriftenbonnen
 • Foto op linnen

  Laat uw mooiste of meest spectaculaire foto vereeuwigen als een schilderij! Uw mooiste foto op linnen! Denk eens aan de eerste stapjes van uw kind of uw dierbare vakantiefoto’s! Uw foto uit het verleden als schilderij voor de toekomst. Het resultaat is verbluffend!

  Naar de Foto op linnen
  Foto op linnen
 • Zelf samenstellen

  Heeft u een eigen idee omtrent de invulling van uw kerstpakket 2017? Graag nodigen wij u uit in een van onze showrooms voor het zelf samenstellen van uw ideale kerstgeschenk voor medewerkers en/of relaties!

  Naar de Zelf samenstellen
  Zelf samenstellen