• |
  • Aantal dagen tot kerst:
  • dagen

Kerstgeschenk 2012 maakt weer gelukkig

Het kerstgeschenk van 2012 maakt weer gelukkig!

U zoekt een goede manier om uw blijk van waardelring voor het afgelopen jaar te tonen aan uw relaties en-of mederwerkers? Een mooi kerstgeschenk van Kerstpakkettenexpress.nl is een wel heel goede optie.

U kunt kiezen uit meer uit meer dan 300 trendy kerstgeschenken. Zo kunt u kiezen voor een door ons samengesteld pakket, maar u kunt uw cadeau ook geheel zelf samenstellen. Van dranken tot rituals en tijdschriftenbonnen: wij hebben het allemaal.

Kerstgeschenken voor relaties

De kerstgeschenken die wij in 2012 leveren, zijn niet alleen een mooie kerstkado voor uw medewerkers, we hebben de kerstpakketten zo samengesteld dat uw relatie ook kunt voorzien van een echte kerst relatiegeschenken

Kerstgeschenken zijn er bij ons in alle maten en soorten met bijbehorende prijsklassen. Wij leveren als kerstgeschenken groothandel Online al jaren de mooiste cadeaus.

U vraagt, wij leveren!!

Uw kerstgeschenken-bestelling kunt u vanaf 10 juni 2012 aan ons doorgeven, tijdige bestelling van uw kerstgeschenk garandeert tijdige levering.

Heeft u kennis genomen van onze online catalogus? Boordevol met trendy, eigentijdse en chique eigen keuze kerstgeschenken.