Bestellen, bezorgen, betalen

Bestellen

U kunt onze kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. 
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offertemodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Als u de offerte ondertekend retour faxt (faxnummer: 024-303 1167) of ondertekend, scant en per e-mail retour zendt, dan heeft u de bestelling geplaatst. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. 
Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen. 

Overige kerstgeschenken

U kunt onze Dranken, Rituals, Sinterklaaspakketten en Belevenissen bestellen zolang de voorraad strekt.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Kerstpakketten zelf samenstellen in een van onze showrooms is mogelijk tot 1 november en vanaf 100 stuks. Stel u vindt een kerstpakket op onze site maar het voldoet niet geheel aan uw wensen, het is dan mogelijk producten te wisselen voor de producten die u wenst.Neem contact met onze klantenservice op om met hen de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgen

Uw kerstpakketten en/of kerstgeschenken worden op de met u afgesproken werkdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd door onze transporteurs. Wij kunnen helaas geen aflevertijden opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weersomstandigheden en/of verkeersinvloeden een eventuele onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Het is daarom zeer verstandig uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking te laten bezorgen, zodat tijdige levering verzekerd is.

Graag zijn wij tijdig geïnformeerd over alle omstandigheden die vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Het is belangrijk dat u ons bijvoorbeeld meldt wanneer het afleveradres niet met groot transport te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.

Bezorging (Meerdere soorten kerstpakketten)

Indien u meerdere pakketsoorten besteld, kan er deellevering plaatsvinden. Wij werken vanuit diverse productie- en opslaglocaties. Indien de letters van de pakketcodes gelijk zijn, ontvangt u de levering ineens.

Betalen

Na ontvangst van uw voor akkoord getekende offerte, zijnde uw orderbevestiging, ontvangt u onze digitale factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenexpress.nl.

Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Leveringsvoorwaarden

Bekijk onze privacy- en cookieverklaring
Bekijk onze leveringsvoorwaarden
Bekijk onze disclaimer

Bezorgkosten

Bezorgen is maatwerk. De kosten zijn onder meer afhankelijk van in welk land we mogen bezorgen. Wenst u de zending per pallet op één of meerdere adressen te ontvangen. Tevens bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken individueel te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld op uw offerte.

Vraag daarom altijd een offerte aan, deze is vrijblijvend. Dat houdt in dat u nergens aan ‘vastzit’, maar wel alles duidelijk in kaart heeft en op papier heeft staan.

Heeft u na het lezen van het bovenstaande nog twijfels, dan geven wij u alvast een voorsprong op hetgeen dat voor veel van onze bestellingen geldt. Indien u één pakketsoort besteld en de orderwaarde is € 600,00 exclusief BTW of hoger, dan leveren wij gratis. Is de orderwaarde lager dan dient u rekening te houden met de bezorgkosten van € 37,50 exclusief BTW. Voor leveringen op individuele adressen geldt het tarief € 9,95 excl. BTW per adres.