Kerstpakketten samenstellen

Het samenstellen van kerstpakketten kan op verschillende manieren. Voor alle verschillende manier geldt: Vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 50 dezelfde kerstpakketten. Vanaf 1.000 stuks kunnen we zelfs bijzonder kerstpakketten maatwerk leveren. U kunt hierbij denken aan een speciaal voor u ontworpen kerstdoos en/of cadeaus. Deze maken wij voor u in de gewenste kleurstelling. Alleen uw logo verwerken of kerstpakketten compleet in uw huisstijl, alles is mogelijk! ‘Eigen’ foodartikelen, voorzien van een bijzonder etiket? Het kan! Zo kunt u het kerstpakket nóg beter laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers en/of relaties wenst mee te geven. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van kerstpakketten. Zij volgen de laatste kerstpakkettentrends en weten als geen ander waarmee u uw medewerkers kunt verrassen tijdens feestdagen. Laat u zich verrassen?

De verschillende mogelijkheden:

  1. Kerstpakketten showrooms. Plan een bezoek aan één van onze showrooms en stel, samen met een specialist, zelf uw kerstpakket samen. Na uw bezoek verzorgen wij een vrijblijvende offerte en pakketfoto en bieden deze, per e-mail aan. Plan uw showroombezoek hier.
     
  2. Telefonisch en/of per mail. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice en zo uw kerstpakketwensen kenbaar maken. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en/of per mail bereikbaar van 08.30 – 17.00u. Ga naar de klantenservice.

 

Vanaf 50 kerstpakketten zelf samenstellen

Kerstpakketten samenstellen – Veel mensen ervaren het als een voordeel als zij zelf een kerstpakket samen kunnen stellen voor werknemers. U kunt daarbij namelijk zelf het budget kiezen en de producten kiezen. Aan de hand van de afbeeldingen van de bestaande pakketten krijgt u een indruk van wat er mogelijk is. U kunt er voor kiezen om een bestaand pakket te nemen en van daaruit producten te wisselen. Het kan namelijk gebeuren dat het pakket bijna geheel naar wens is, maar dat een paar producten er niet bij passen in uw ogen. Of de producten passen niet zo goed bij uw zakenrelaties of werknemers. Bij een minimale afname van vijftig stuks kunt u de producten inwisselen en zo heeft u toch een samengesteld kerstpakket wat aan uw wensen voldoet. Het is een snelle manier om een mooi kerstpakket op maat te bestellen. Het samenstellen van een kerstpakket hoeft dan ook niet veel tijd in beslag te nemen. Binnen een paar minuten kan alles geregeld zijn. Als u graag wilt weten welke producten er gekozen kunnen worden voor een kerstpakket, kunt u ook een showroom bezoeken tot één november.

Op afspraak, telefonisch of online samenstellen?

Als u de keuze heeft gemaakt en u wilt een kerstpakket samenstellen, dan kunt u altijd een offerte aanvragen en contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Misschien heeft u een bestaand pakket gezien wat u graag aan wilt passen, ook dat kan. Onze medewerkers staan voor u klaar om dat met u te bespreken en te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We raden u aan om het op tijd te regelen, zodat wij u niet teleur hoeven stellen dat producten niet meer voorradig zijn. Als u er op tijd bij bent, dan kunnen de producten besteld worden en heeft u verder geen zorgen meer over het regelen van een kerstpakket. Een kerstpakket kan namelijk snel samengesteld worden bij ons. Voor ieder budget zijn er verschillende mogelijkheden en als u pakketten wilt aanpassen dan kan dat bij een minimale afname van vijftig stuks. Bij vragen staan wij voor u klaar en wij denken graag met u mee, zodat u voor uw medewerkers een passend kerstcadeau heeft.

Laagste prijsgarantie

De beste A-merken

Grote showroom

Stipte levering

Deskundig personeel

Grootste assortiment