Contact

Indien u vragen heeft, kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ook uw vraag stellen middels het hiernaast afgebeelde contactformulier of bekijk hier de meest gestelde vragen.

Tel
Fax
E-mail
: 024-30 31 168
: 024-30 31 167
: klantenservice@kerstpakkettenexpress.nl

Correspondentieadres

Kerstpakkettenexpress.nl
T.a.v. afd. klantenservice
Gildeplein 5
6606 AK NIFTRIK (GLD)

Onderdeel van de Kerstman Verkoopgroep B.V.

KvK Oost Brabant: 17158289
B.T.W. nummer: NL822382647.B01
IBAN: NL88 RABO 0112 8761 10
Rabobank: 1128.76.110
BIC: RABO NL 2U

Brochure Traditionele Kerstpakketten

De productie en transport van brochures belasten het milieu. Het milieu verdient 100% aandacht. Het leefbaar houden van onze aarde begint namelijk bij onszelf. Wij hebben er daarom voor gekozen onze collecties digitaal aan u te laten zien. 

Op onze site treft u een zeer ruim assortiment van meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten aan. Door dit grote aanbod is het voor ons onmogelijk een brochure van de traditionele kerstpakketten te maken en te verzenden.

Onze kerstpakkettencollectie bestaat uit 9 prijscategorieën. Hier kunt u het aantrekkelijkste kerstpakket op basis van uw budget selecteren. Tevens kunt u eenvoudig het kerstpakket uitprinten en ook eventueel doorsturen aan een collega.

Wij vertrouwen erop dat u met deze functies een uitstekend kerstpakket uit ons ruime assortiment kunt selecteren. Wij verzorgen uw bestelling graag! 

Wenst u nadere uitleg of persoonlijke ondersteuning tijdens uw zoektocht naar het beste kerstgeschenk? Neem dan, vrijblijvend, contact op met onze klantenservice. Zij zijn in staat al uw eventuele vragen en/of opmerkingen te beantwoorden en helpen u graag verder of op weg.

Tevens bestaat de mogelijkheid, na het plannen van een afspraak, om één van onze showrooms te bezoeken. U kunt al vanaf 100 kerstpakketten een pakket volledig op maat samenstellen. Onze showrooms zijn geopend tot 1 november. Ook kunt u vanaf 100 stuks een pakket op onze site wijzigen; neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op of stuur een mail met uw wensen.

Heeft u vragen, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan middels onderstaand contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Heeft u vragen omtrent uw order, bekijk dan hier uw actuele orderstatus.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, dient u dit formulier niet te gebruiken. Klik daarvoor op het door u gekozen kerstpakket en volg dan de procedure.

Contactformulier

Firmanaam*
Aanhef*
Voorletters*
Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Straat*
Woonplaats*
Land*
E-mail*
Telefoon*
Uw vraag*
* = verplicht veld

Privacy

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden door Kerstpakkettenexpress.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden door Kerstpakkettenexpress.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kerstpakkettenexpress.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor onze activiteiten.

Wij houden ons dan ook in alle gevallen aan de eisen die de
Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.