Trees for all concept

Duurzaam kerstpakketten bestellen

Bij Kerstpakkettenexpress.nl hechten we waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, zodoende geven wij graag iets terug. Bij iedere nieuwe klant investeren wij een deel van de inkomsten in het planten van bomen. Zodoende draag je als klant ook een stukje bij aan een duurzame wereld. Samen compenseren we onze footprint, die we met ons werk achterlaten. Daarom steunen wij Trees for All, een organisatie die zich inzet voor een groene aarde. Jaarlijks investeren we een gedeelte van ons rendement in aanplanten van nieuwe bomen.

Over Trees for All

Jaarlijks verdwijnen er ongeveer 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan zijn gigantisch, zowel voor de mensen, de dieren en het klimaat. Trees for All maakt zich hard om hier verandering in te brengen. Dit doen ze doormiddel van het planten van bomen, het beschermen en herstellen van bestaande bossen en het bewust maken van mensen van het belang van bomen. Niet alleen in Nederland is Trees for All actief, maar ook in het buitenland zoals ontwikkelingslanden.

Trees for All een CBF-erkende stichting met ANBI status wat ervoor zorgt dat donaties maximaal ten goede komen aan de duurzame bosprojecten.

Projecten

Trees for All plant jaarlijks tientallen hectares bos. Deze bossen worden duurzaam beheerd. Daarnaast wordt er bij buitenlandse bosprojecten samengewerkt met de lokale bevolking. Hierdoor worden de inkomens van de boeren verbeterd en worden tropische bossen beter beschermd.

Landen waar Trees for All reeds projecten heeft afgerond zijn de Filipijnen, Maleisië en Mali. Daarnaast zijn ook enkele projecten afgerond in Nederland, in onder andere de Flevopolder, het Venneperhout en Bentwoud.

Op dit moment is Trees for All bezig met projecten in Costa Rica, Oeganda, Bolivia en in Nederland (Bieslandse en Waalse bos).