Eigen keuze kerstpakketten

Kerstcomplimenten is hét all-in Eigen keuze kerstpakketten concept waarmee u uw medewerkers en/of relaties de mogelijkheid biedt zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig. Dat zijn eigen keuze kerstpakketten.

U heeft de keuze uit maar liefst 13 prijscategorieën, allen gevuld met de leukste geschenken, belevenissen, traditionele kerstpakketten, wijn en natuurlijk hebben we ook aan Goede doelen gedacht. Dat is pas keuzevrijheid, vandaar de naam Eigen keuze kerstpakketten! Als men zelf mag kiezen, zijn er nooit ontevreden gezichten en u heeft geen omkijken naar het logistieke proces; dat verzorgen wij namelijk tot in de puntjes! De shop is inclusief BTW geprijsd. De BTW splitsing ontvangt u na sluiting van de shop als iedereen zijn of haar cadeaus heeft gekozen.

Hieronder treft u de 6 eenvoudige stappen aan, waarin wij u onze werkwijze in het kort uitleggen. Uitgebreide informatie vindt u op: www.kerstcomplimenten.nl

Werkwijze

1. Webshop op maat

Aan de hand van jouw logo en huisstijl maken we een gepersonaliseerde webshop. En hoe eerder je er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

2. De kerstcomplimentenbox

Je ontvangt de boxen, voorzien van een attentie en waardebon met inloggegevens. De boxen kunnen ook voor € 1,50 ex BTW thuis bezorgd worden.

3. Winkelen

Met de gegevens van de waardebon loggen je medewerkers in en kunnen ze shoppen tot hun saldo op is. Ze zien alleen producten die binnen het budget vallen.

4. Bezorgen

De kado’s worden thuis bezorgd. We kunnen de pakketten ook op de zaak leveren, zodat je ze zelf uit kunt delen. Bestel op tijd als je dit voor de kerst wilt!

5. Overzicht

Wanneer de sluitingsdatum nadert, krijg je een overzicht van de bestellingen, zodat je eventueel reminders kunt sturen. Wát iemand besteld heeft blijft natuurlijk privé.

6. De shop sluit

De shop sluit standaard de laatste dag van februari. In overleg zijn andere data mogelijk. Na afloop krijg je nog een definitief overzicht.