Over ons

Kerstpakkettenexpress.nl is reeds meer dan 23 jaar dé groothandel online voor uw traditionele, leuke en luxe (eigen keuze) kerstpakketten. Bij ons vindt u het mooiste en grootste online kerstpakketten overzicht van 2024.

Originele kerstpakketten zijn een uitstekende stimulans voor uw eigen personeel en/of relaties. Met meer dan 1.000 kerstpakketten, is er altijd een kerstpakket voor iedere smaak en budget. Navigeer middels onderstaande links eenvoudig tussen de prijscategorieën en selecteer hét kerstpakket van uw dromen. Vraag gerust een offerte aan, deze is geheel vrijblijvend en u ontvangt de offerte binnen enkele minuten in uw mailbox.
 
KERSTPAKKETTEN 2024

Kerstpakket €   5,00 – € 25,00
Kerstpakket € 25,00 – € 30,00
Kerstpakket € 30,00 – € 35,00
Kerstpakket € 35,00 – € 40,00
Kerstpakket € 40,00 – € 50,00
Kerstpakket € 50,00 – € 150,00

Speciale aandacht hebben onze foodpakketten zeker verdiend! Afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest populaire kerstpakketten. Extra gevuld en vaak zeer scherp geprijsd. Het bekijken zeker de moeite waard.

Italiaanse kerstpakketten verkopen we al meer dan 23 jaar. Omdat het een zeer geliefd thema is hebben we er voor gekozen om dit jaar extra moeite te doen. We zijn op zoek gegaan en vonden de mooiste echte Italiaanse producten. Volledig uniek in samenstelling!

Eigen keuze kerstpakketten.

Wat te denken van Eigen Keuze kerstpakketten; laat u uw medewerkers hun eigen favoriete en leuke kerstpakket zelf samenstellen, succes verzekerd! We bouwen een speciale website voor u voorzien van uw logo en vullen deze met honderden geschenken, belevenissen en Goede doelen.

Kerstgeschenken

Naast onze kerstpakketten leveren wij een keur aan andere originele kerstgeschenken. De lekkerste wellness-producten van Rituals zijn inmiddels een begrip. Zowel voor mannen als vrouwen een fantastisch geschenk. Nog zo’n uitstekend zakelijk kerstgeschenk is natuurlijk de tijdschriftenbon, indien u uw mensen daar op trakteer, biedt u ze de gelegenheid om zelf te kiezen uit kranten en tijdschriften. Met maar liefst 350 titels heeft men een super ruime keuze!

Met Foto op linnen schiet u gegarandeerd in de roos, men kiest hiermee om de mooiste foto te laten afdrukken als een waardevol schilderij voor aan de muur.

Speciale kunstzinnige kerstpakketten zijn nieuw in onze collectie en zijn van een zeer hoge kwaliteit en brengen op de juiste manier uw boodschap over bij de ontvanger. U kent de uitspraak vast wel…. één beeld zegt meer dan duizend woorden!

Met onze Sinterklaaspakketten is het zeker scoren! Van voordelig tot luxe zit er zeker een Sintpakket bij dat u zal aanspreken.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Kerstpakketten zelf samenstellen in een van onze showrooms is mogelijk tot 1 november en vanaf 100 stuks. U kunt kiezen uit duizenden producten! Afgelopen jaren zien we een nieuwe trend groeien. Graag leggen we u meer over deze trend uit. Stel u vindt een kerstpakket op onze site leuk, maar het voldoet niet geheel aan uw wensen, het is dan mogelijk producten te wisselen voor de producten die u wenst. Het is natuurlijk wel verstandig om dat te doen voor 1 november, zo heeft u namelijk de meeste kans dat we de artikelen voldoende op voorraad hebben of kunnen bestellen. Dus bekijk de mogelijkheden en neem contact met onze klantenservice op om met hen de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen

Afgelopen 23 jaar hebben we voor veel bedrijven met groot plezier en toewijding de kerstgeschenken bestelling mogen verzorgen. Onderstaand treft u een aantal klantbeoordelingen aan, wij adviseren iedereen kennis te nemen van de commentaren en zo een eigen mening te vormen over ons bedrijf. Natuurlijk zijn we gelukkig met iedere feedback, we kunnen op die manier werken aan de perfectionering van onze dienstverlening.

Om uw bestelling tot in de puntjes te kunnen verzorgen is het verstandig om tijdig te bestellen. U heeft zo de grootste en leukste kerstpakket keuze en voorkomt teleurstellingen. Met meer dan 1.000 (kerst)geschenken op onze site gaan wij ervan uit u een uitgebalanceerd aanbod te presenteren en zijn wij er van overtuigd dat u een geschikt geschenk kunt selecteren. Mocht u andere wensen hebben of vragen omtrent onze producten of productgroepen, neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice.

Namens het team van Kerstpakkettenexpress.nl wensen wij u
veel plezier tijdens uw bezoek aan onze site!

Els Hendriks