Kerstkado bestellen? Heel simpel!

Kerstkado bestellen? Heel simpel!

Een kerstkado op internet bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Op Kerstpakkettenexpress.nl heeft u de keuze uit meer dan 250 eigen keuze kerstpakketten, in alle prijsklassen. Bestellen gaat online, u hoeft de deur niet uit, makkelijker dan dat kan niet!

Bij ons vindt u tevens Nationale tijdschriftenbonnen en wijnen ook luxe feestpakketten. U kunt kiezen voor een samengesteld kerstpakket, maar ook zelf uw kerstkado samenstellen. Op die manier geeft u het kerstgeschenken dat extra persoonlijk tintje.

Een kerstkado voor een romantische kerst

Een kerstkado is altijd een mooi gebaar zowel voor uw medewerker als relatie. Het geeft dat speciale kerstgevoel en zorgt voor een traditionele heerlijke sfeer op de werkvloer.

Op Kerstpakkettenexpress.nl kunt u terecht voor dat persoonlijke en eigentijdse kerstkado. Het kiezen van een kerstkado wordt weer genieten in 2012.

Bezorgen is maatwerk

Wij bezorgen uw kerstkado op iedere gewenste datum en plaats in Nederland. We vinden het belangrijk dat uw bestelling tijdig aan ons doorgeeft, zodat wij het kerstkado ook daadwerkelijk op de juiste datum kunnen bezorgen bij de mensen die het verdienen.

Recente berichten

Categorieën

Archieven