Kerstpakket

 Het traditionele kerstpakket blijkt nog verreweg het meest gegeven kerstgeschenk. Dat is al jaren zo en ook in 2019 blijkt dat nu al, vroeg in het seizoen, ook zo te zijn. Hoewel een eigen keuze kerstpakket de laatste jaren steeds populairder is geworden is het gat tussen een traditioneel kerstpakket nog steeds erg groot. Ver daarachter volgen andere kerstpakket ideeën zoals cadeaubonnen en andere alternatieven.

Om aan alle wensen van onze klanten te voldoen en ze zoveel mogelijk keuze te geven hebben wij diverse geschenk-vormen die wij online aanbieden. Om voor elke prijs en elk budget een leuk kerstpakket te kunnen treft u online meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten aan. Dat zijn standaardpakketten, maar dat kan bijvoorbeeld ook een duurzaam kerstpakket of iets in die trant zijn, zoals biologisch of fair trade. Ook kan er een bepaald thema centraal staan zoals een land, vooral Italië en Spanje zijn populair, maar het kan ook een stuk origineler met een typisch Fries kerstpakket of een pakket met Limburgse streekproducten.

Welk kerstpakket u ook kiest, wij helpen u graag met uw keuze. Ook als u persoonlijke of specifieke wensen heeft dan horen wij dat graag! 

Recente berichten

Categorieën

Archieven